Jump to content


Photo
* * * * - 3 Głosów

Cook


38 replies to this topic

#31 djluck

djluck

    Administrator

  • Forumowicz
  • 2,543 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Tarnowskie Góry
  • Interests:Muzyka, komputery, mechanika

Posted 22 September 2007 - 10:35

teraz wszyscy kumacie?

Tak i spokoj juz bo powinny poleciec warny za OT.

[dn-s1200][rp-6000mk6b][nuo4][rp-6000mk6b][fs2] & [apc40] & [dn-s1000][tascam x9][dn-s1000]


Mr Add
  • Mr Ad

#32 dj cook

dj cook
  • Forumowicz
  • 190 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Częstochowa
  • Interests:muzyka i piłka nożna:)

Posted 22 September 2007 - 11:00

grasz w ping-ponga? :D


rzadko ale gram :P

#33 avenger

avenger
  • Zbanowany
  • 853 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Hajnówka City
  • Interests:muzzic:<br />» house<br />» trance<br />» electro

Posted 22 September 2007 - 12:52

to jeszcze jedno pytanie z mojej strony:

czy w twoim nuo, tez jest tak, ze jak przekrecisz gain/trim i eq na maxa to sa piski, itp?

ktos z tego forum mial taki problem, ciekawi mnie czy we wszystkich modelach tak jest
today: rcd800 » djm400 « rcd800 ♠ senn hd205
tomorrow: cdj400 » djm400 « cdj400 ♠ ultrasone dj1
myspace account: adrianosse

#34 neq

neq
  • Forumowicz
  • 2,646 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Straight Outta Compton

Posted 22 September 2007 - 13:49

moj kumpel tak mial ale to bylo przez to ze uzmienia nie podlaczyl od gramofonow.

Posted Image


#35 kilan

kilan
  • Zaufany
  • 928 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Lidzbark

Posted 22 September 2007 - 13:54

to jeszcze jedno pytanie z mojej strony:

czy w twoim nuo, tez jest tak, ze jak przekrecisz gain/trim i eq na maxa to sa piski, itp?

ktos z tego forum mial taki problem, ciekawi mnie czy we wszystkich modelach tak jest



A moze to są zwykłe sprzężenia?

#36 dj cook

dj cook
  • Forumowicz
  • 190 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Częstochowa
  • Interests:muzyka i piłka nożna:)

Posted 22 September 2007 - 15:55

czy w twoim nuo, tez jest tak, ze jak przekrecisz gain/trim i eq na maxa to sa piski, itp?


u mnie czegoś takiego nie zao.:mod:. b .:mod:.serwowałem :P szczęściarz ze mnie hehehe :P

#37 lucek

lucek
  • Forumowicz
  • 343 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:okolice gdańska

Posted 20 November 2007 - 18:12

a ta turbo wieza napędza kolumny ?

Ortofon Concorde Nightclub mk2 / BST pr 106 / Numark ICDX / KORG KM 402 / BST PR 106 / TECHNICS RP DJ-1200 / Ortofon Concorde Nightclub mk2 / M-Audio Torq Conectiv Vinyl/CD Pack / Technics Matrix


#38 dj cook

dj cook
  • Forumowicz
  • 190 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Częstochowa
  • Interests:muzyka i piłka nożna:)

Posted 20 November 2007 - 20:04

a ta turbo wieza napędza kolumny ?


Chwilowo... :P a coś nie pasi??

#39 lucek

lucek
  • Forumowicz
  • 343 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:okolice gdańska

Posted 21 November 2007 - 21:40

pasi tylko z ciekowości pytam

Ortofon Concorde Nightclub mk2 / BST pr 106 / Numark ICDX / KORG KM 402 / BST PR 106 / TECHNICS RP DJ-1200 / Ortofon Concorde Nightclub mk2 / M-Audio Torq Conectiv Vinyl/CD Pack / Technics Matrix




Reply to this topic



  


0 Użytkownik(ów) czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkownikow