Jump to content


Photo
* * * * * 3 Głosów

Boo


76 replies to this topic

#61 Dry Edy

Dry Edy

    Adrian_S

  • Forumowicz
  • 327 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Trzebiatów / Szczecin

Posted 10 April 2010 - 17:23

górnik !!


dokręcaj, kurwaaa


Mr Add
  • Mr Ad

#62 Michal93

Michal93
  • Forumowicz
  • 19 Postów:

Posted 10 April 2010 - 17:32

delikatne potraktowanie to:
Posted Image

to mi pomogłeś zrozumieć po co do 2 gramofonów 4 kanały!
DZIĘKI

#63 Dry Edy

Dry Edy

    Adrian_S

  • Forumowicz
  • 327 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Trzebiatów / Szczecin

Posted 10 April 2010 - 17:33

no ja [beeep]ie!!!!!

nie no lepiej było by kupić dwu kanałowego vivanco z komisu za dychę, bez efektora i reszty


dokręcaj, kurwaaa


#64 Michal93

Michal93
  • Forumowicz
  • 19 Postów:

Posted 10 April 2010 - 17:43

no ja [beeep]ie!!!!!

nie no lepiej było by kupić dwu kanałowego vivanco z komisu za dychę, bez efektora i reszty

Równie dobrze mógł kupić Pioneera 2 kanałowego, więc chyba możliwości mixera nie miały na to wpływu

#65 Armando

Armando

    Bloodislove

  • Forumowicz
  • 3,763 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Trójgród
  • Interests:fb.com/armando.photographie

Posted 10 April 2010 - 17:48

ty normalny jestes? wiesz czym sie rozni DJM400 od DJM800? uwzgledniles cyfrowe limitery, color fx, filtry, midi itd?
a to ze moze ten mikser nosic na imprezy gdzie DJe wymagaja DJM800? zer czasem podlacza wiecej sprzetu pod mikser?
po uj sie czepiasz w ogole? stac go bylo, chcial i kupil
i no offence, to ze sie zdenerwowalismy, jest zrozumiale po twoich dosc absurdalnych pytaniach, pozdro

#66 Michal93

Michal93
  • Forumowicz
  • 19 Postów:

Posted 10 April 2010 - 17:59

ty normalny jestes? wiesz czym sie rozni DJM400 od DJM800? uwzgledniles cyfrowe limitery, color fx, filtry, midi itd?
a to ze moze ten mikser nosic na imprezy gdzie DJe wymagaja DJM800? zer czasem podlacza wiecej sprzetu pod mikser?
po uj sie czepiasz w ogole? stac go bylo, chcial i kupil
i no offence, to ze sie zdenerwowalismy, jest zrozumiale po twoich dosc absurdalnych pytaniach, pozdro

Może i normalne się zdenerwować, ale od razu wyjeżdżać z 'ja pierdole' 'normalny jesteś' to chyba przesada ? czego ja się czepiam ? napisałem, że jestem świeży i pytam się po co mu 4 kanały, bo właśnie tego chciałem się dowiedzieć (od niego). Dla was absurdalne- ja próbuje się douczyć co zaznaczam od razu, a w zamian dostaje po łbie. Szczególnie, że dotąd interesowałem się turnbalismem, a tam przeważnie używane są najprostsze gramofony 2 kanałowe.

Ten post był edytowany przez Michal93: 10 April 2010 - 18:05


#67 Zakrza

Zakrza
  • Forumowicz
  • 2,392 Postów:
  • Gender:Male
  • Interests:Muzyka,Produkcja,Sprzęt Dj,ski

Posted 10 April 2010 - 18:18

Michal 93 4 kanały jak najbardziej się przydają. Z pewnym czasem 2 kanały staja się ograniczaniem. A przecież lepiej wydać raz a dobrze prawda? Trumbaliści a Dj-e clubowi to dwa rożne światy.

Ten post był edytowany przez Zakrza: 10 April 2010 - 18:19

Soundcloud

mixcloud.com

 

Setup DJ : DJM2500mk2  & 2x technics m3d & Rekordbox DVS & KRK 6 G2 & Shure 750DJ

rec-IBM T61 & Audigy 2 ZS PCMCIA /Onkyo MD-2511 MD MiniDisc Recorder

Setup Live : PC &  Ableton Live 9 & Audient iD22 & Behringer ADA8200 & Tannoy Reveal 601a

Korg electribe EMX-1 & Korg volca fm & Korg Volca Bass & Novation  LoUnchControl XL & Novation LoUnch PAD & 

Tc electronic hall of fame & RNC 1773 & Dbx 166XL & Midi Thru 4 &  Beyerdynamic dt 770 pro & Pioneer EFX 1000


#68 Michal93

Michal93
  • Forumowicz
  • 19 Postów:

Posted 10 April 2010 - 18:40

Michal 93 4 kanały jak najbardziej się przydają. Z pewnym czasem 2 kanały staja się ograniczaniem. A przecież lepiej wydać raz a dobrze prawda? Trumbaliści a Dj-e clubowi to dwa rożne światy.

Dzięki bardzo za odpowiedź i sorry za offtopic
Skorzystam z okazji i zapytam się jeszcze: Na imprezach używa się więcej niż 2 wejść ? Do czego na przykład ?

#69 Barteck B

Barteck B
  • Forumowicz
  • 2,975 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Kraków
  • Interests:Bacardi 151 (75,5%) + Cola :)

Posted 10 April 2010 - 18:56

np jesli ktos gra z 2 deckow na raz + sampler, jesli gra z wiecej niz 2 zrodel dzwieku.

Pozatym skąd wiesz, że boo gra sobie w domu do ściany ?

..:: Studio: Macbook + Wtyki + 2x Fostex 0.4::..
..:: DJ: Ultrasone DJ1 + UDG Map 24 + Zomo 260cd::..


#70 Michal93

Michal93
  • Forumowicz
  • 19 Postów:

Posted 10 April 2010 - 19:03

np jesli ktos gra z 2 deckow na raz + sampler, jesli gra z wiecej niz 2 zrodel dzwieku.

Pozatym skąd wiesz, że boo gra sobie w domu do ściany ?

Dzięki
Nie wiem i nigdy nie zakładałem- pytanie hipotetyczne.

#71 Dry Edy

Dry Edy

    Adrian_S

  • Forumowicz
  • 327 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Trzebiatów / Szczecin

Posted 10 April 2010 - 19:47

Plany: Zakup Pioneera CDJ 2000 x 2 oraz rozbudowanie domowej konsoli, boo na razie nie mam możliwości ze względu pobytu w Dublinie.


4 kanały :)


dokręcaj, kurwaaa


#72 djboo

djboo
  • Forumowicz
  • 107 Postów:
  • Gender:Male
  • Interests:www.boo.dj.ftb.pl
    www.myspace.com/djboolive4music

Posted 13 April 2010 - 11:14

Michal93 - > napisalem ze chce dokupic pod koniec roku 2 x CDJ 2000...
Peter Madd - > nie rozumiem twojej "wypowiedzi" ??

Ps: Jak bym grał do sciany to bym nie inwestował w sprzet... Mojego sprzetu nie nosze na imprezy - chyba ze cos sam ogranizuje w Dublinie... Po 2 po co te kłótnie :)

Ten post był edytowany przez djboo: 13 April 2010 - 11:22

LIVE 4 MUSIC
www.boo.dj.ftb.pl
www.myspace.com/djboolive4music

#73 Dry Edy

Dry Edy

    Adrian_S

  • Forumowicz
  • 327 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Trzebiatów / Szczecin

Posted 13 April 2010 - 11:43

a mnie ciekawi, za ile wyrwałeś ten case ZOMO ? :)


dokręcaj, kurwaaa


#74 djboo

djboo
  • Forumowicz
  • 107 Postów:
  • Gender:Male
  • Interests:www.boo.dj.ftb.pl
    www.myspace.com/djboolive4music

Posted 13 April 2010 - 16:03

Dodałem nowe fotki...

Ps: Nie mam możliwosci "zorganizowania" miejsca ani gdzie postawic sprzet - narazie jest tak jak jest :)
LIVE 4 MUSIC
www.boo.dj.ftb.pl
www.myspace.com/djboolive4music

#75 Zakrza

Zakrza
  • Forumowicz
  • 2,392 Postów:
  • Gender:Male
  • Interests:Muzyka,Produkcja,Sprzęt Dj,ski

Posted 13 April 2010 - 17:41

jakiej wersji traktora używasz? :)

Soundcloud

mixcloud.com

 

Setup DJ : DJM2500mk2  & 2x technics m3d & Rekordbox DVS & KRK 6 G2 & Shure 750DJ

rec-IBM T61 & Audigy 2 ZS PCMCIA /Onkyo MD-2511 MD MiniDisc Recorder

Setup Live : PC &  Ableton Live 9 & Audient iD22 & Behringer ADA8200 & Tannoy Reveal 601a

Korg electribe EMX-1 & Korg volca fm & Korg Volca Bass & Novation  LoUnchControl XL & Novation LoUnch PAD & 

Tc electronic hall of fame & RNC 1773 & Dbx 166XL & Midi Thru 4 &  Beyerdynamic dt 770 pro & Pioneer EFX 1000


#76 pb skarpy

pb skarpy
  • Forumowicz
  • 1,473 Postów:
  • Gender:Male

Posted 14 April 2010 - 08:23

To niezbyt dobry pomysł aby kłaść urządzenia elektroniczne na innych podobnych urządzeniach vide laptop na wieży. Nie jesteś w stanie określić żywotności matrycy lub samego mechanizmu ale wież mi na pewno będzie krótsza niż być powinna.

Największy muzyczny serwis informacyjny w Polsce: INFOMUSIC.PL

DJ ZONE - INFOMUSIC - ODWIEDŹ NAS NA FACEBOOK - NAJŚWIEŻSZE INFORMACJE DLA DJa I PRODUCENTA

logouk.gif



myspace.com/pbskarpy
soundcloud.com/pb-skarpy
Gram z winyli na gramofonach. Gram z DVS na gramofonach. Nie mam nic do analogowych źródeł jak i do tych cyfrowych. Byle by set miał ręce i nogi, a utwory nie były piracone.


#77 djboo

djboo
  • Forumowicz
  • 107 Postów:
  • Gender:Male
  • Interests:www.boo.dj.ftb.pl
    www.myspace.com/djboolive4music

Posted 14 April 2010 - 11:54

Zakrza - > Mam dwa TS 1.3.1 oraz TS PRO 1.1.2

pb skarpy -> Moze i tak ale robie to rzadko,a przede wszystkim uzywam kompa stacjonarnego...
LIVE 4 MUSIC
www.boo.dj.ftb.pl
www.myspace.com/djboolive4music



Reply to this topic



  


0 Użytkownik(ów) czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkownikow