Jump to content


Photo

Vj - Zestawienie Softu


40 replies to this topic

#31 Adrian4u

Adrian4u
  • Moderator
  • 10,791 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:powiedzmy, ze Polska centralna
  • Interests:DJ / musician

Posted 24 September 2010 - 19:34

zainstalować się jak najbardziej da - zależy jeszcze którego.
Inna sprawa to odpalic.

Jednym pomagam, innych wcurwiam :P
Sprzęcior: trochę tego, trochę tamtego - ma grać i gra ;)


Mr Add
  • Mr Ad

#32 and

and
  • Forumowicz
  • 7 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:pastLocation

Posted 25 September 2010 - 19:50

prawda zainstalować nie problem a po wyskakuje taki komunikat

FAILED TO INITIALIZE VIDEO ENGINE INSUFFISCENT HARDWARE

#33 Adrian4u

Adrian4u
  • Moderator
  • 10,791 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:powiedzmy, ze Polska centralna
  • Interests:DJ / musician

Posted 26 September 2010 - 02:34

hehe - a to ci psikus - mi GrandVJ śmiga na zintegrowanej podstawowej "karcie" Intela.

Jednym pomagam, innych wcurwiam :P
Sprzęcior: trochę tego, trochę tamtego - ma grać i gra ;)


#34 инoгда

инoгда

    Colorscream M.D.

  • Admin
  • 9,173 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Tripcity

Posted 26 September 2010 - 16:19

zintegrowana karta nie ma nic do rzeczy bo nie o nia w bledzie sie rozchodzi,
and, twoj komp spelnia wszystkie wymagania odnosnie ram i soft`?

#35 and

and
  • Forumowicz
  • 7 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:pastLocation

Posted 09 October 2010 - 02:24

dziex Panowie za odp, szacunek.....

O jakie wymagania ram i soft się rozchodzi? parametry:

- Intel Pentium dual core processor T2310 (1,46 Ghz, 533 Mhz FSB, 1 MB L2 cache)
- NVIDIA GeForce 8400M GS TurboCache
-3 GB ram

czy moja katra graficzna musi zostać wymieniona na AGP 4x? może ktoś wiem....

#36 инoгда

инoгда

    Colorscream M.D.

  • Admin
  • 9,173 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Tripcity

Posted 09 October 2010 - 14:46

obstawiam piracki soft

#37 and

and
  • Forumowicz
  • 7 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:pastLocation

Posted 17 October 2010 - 14:30

ok, poradziłem sobie z arkaosem, mam jedno pytanie:

- Jakiego rodzaju rzutnik moglibyście polecić, chodzi mi o sprzęt w cenie zmykającej się w granicy 4 tysięcy.

#38 инoгда

инoгда

    Colorscream M.D.

  • Admin
  • 9,173 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Tripcity

Posted 17 October 2010 - 19:08

benq

#39 and

and
  • Forumowicz
  • 7 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:pastLocation

Posted 04 November 2010 - 19:21

mitsubishi 5950 XL co myślisz?, ktoś mi go proponuje za do 2 tyś....

kozacka cena powiem szczerze:)

benq jaki model polecacie?

#40 инoгда

инoгда

    Colorscream M.D.

  • Admin
  • 9,173 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:Tripcity

Posted 04 November 2010 - 23:48

SP890

#41 and

and
  • Forumowicz
  • 7 Postów:
  • Gender:Male
  • Location:pastLocation

Posted 18 November 2010 - 17:24

OK,zacząłem działać z Arkaosem vj 3.6 plus x-session pro, wiem nie poświęciłem temu zbyt wiele czasu ale już mam kilka zapytań:)

1. Nie mogę(potrafię) na chwile obecną przypisać funkcji z programu na pokrętła i przyciski. Z suwakami jest w miarę ok, czynię tak:

Wchodzę na daną opcję wpisuję numer np 12 w kontroler i mam tą opcję na suwaku....nie obczajam jak to samo poczynić z pokrętłami. Proszę o wskazówki....



Reply to this topic



  


0 Użytkownik(ów) czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkownikow