duze : FOTO 1

duze : FOTO 2
LISTA SPRZETU:
*
*
* 1x DN-X1500S
* case na plyty z Carefour (240cd) ;)
* 2x CDJ 400
* Technics RP-DH1200
ODTWARZACZE
po przesiadce z denonow moge przytoczyc tylko porownanie starej łady do nowego astona db9. moze nie najnowsze ale przede wszystkim w dobrej cenie oferowaly usb, midi i tak szybkie dzialanie z CD o ktorym do tej pory moglem marzyc jedynie. utwory z pena wchodza szybciej niz audio cd w denonie wiec jestem w pelni usatysfakcjonowany
ZALETY
1. szybkosc dzialania
2. wyglad - sliczne sa :D
3. daja sporo mozliwosci
WADY
1. nieprodukowane juz niestety
2. stosunkowo male jogi
OCENA 8+/10
MIKSER
jestem nim wprost oczarowany. napewno wart swojej ceny. wbrew temu co mowia o nim niektorzy bardzo prosty w ustawieniu i ogarnieciu. male knoby dobrze trzymaja sie palcow. nie jest zbyt ciasno upakowany, uzywajac jednej rzeczy nie wylaczymy czy przestawimy innej. fadery chodza bardzo lekko co mi osobiscie odpowiada. ma mnostwo mozliwosci ustawienia go na wlasny sposob.
ZALETY:
1. efektor
2. praca faderow
3. mozliwosc przestawinie CFA i CFB na dowolny kanal ( zabawa z crossem )
4. MATRIX ! genialne po prostu
5. po dopasowaniu EQ pod moje preferencje podwoila sie moja ochota do gry na nim bo wszystko chodzi tak jak tego bym chcial
WADY
1. moglby byc ladniejszy kolorystycznie
2. switche od odsluchow potrafia nie zaskoczyc od razu ale to kwestia ekspoatacyjne
OCENA 9+/10
SŁUCHAWKI
kupilem je uzywane ale w bdb stanie i jestem bardzo zadowolony. swietne tlumienie, brzmienie ktore jak najbardziej mi odpowiada (lubie miec sporo basu) oraz ciekawy design. sprawdzily sie do tej pory w kazdych warunkach i jedyne co mi delikatnie przeszkadza to ich waga
ZALETY
1. dzwiek
2. wyglad
3. odlaczany kabel spiralny
4. tlumienie
WADY
1. ciezkie niestety
2. podobno lamliwe choc nie zaobserwowalem takich symptomow u siebie
OCENA 8/10
CASE
za 30 zlociszy to jest bajeczny. przechowuje plyty i sie nie rozpada. czli spelnia oczekiwania. w dodadtku nawet ladnie wyglada :)
OCENA 7/10
SLOWO KONCOWE
Jestem jak najbardziej zadowolony z tego setupu bo oferuje mi calkiem duze mozliwosci przy swojej przystepnej jak na dzis cenie. W planach mam jeszcze dalsza rozbudowe.
NAPEWNO KUPIE 2x Technics 1210 lub podobne Stantona. Byc moze jakies monitory jak sie odkuje
OCENA KONCOWA 9/10
Update 28.09.09
Update 14.09.10 choc spzet zmienilem w polowie wakacji
Ten post był edytowany przez KrisC: 15 September 2010 - 18:51

Zaloguj
Zarejestruj
Pomoc
Add Reply

MultiQuote